I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 27 June 2011

hujung minggu yang sungguh memenat kan. .:)

assalamualaikum. .
salam sejahtera. . 
hari sabtu da stat xsihat sebenar nye..p masih gagah lagi. . pepagi da bangun da. .jadi kakak y baek laa konon nye.haha pegi amk buku rekod adeq2. . :) 
jumpe laa cikgu2. . hee bese laa nak bodek cikgu..kie kat skola setahun tu aku jadi murid contoh jugak laa kat kelas hujung tu..haha

ttup pasal tu..
~.~
da nak pukul 1 da..baru kua umah..g celcom centre nak repair bB rosak..thn cari barang sikit..nak prepair tok masok kolej. . hee p bwk RM20 xluak pon..de owg blaje..haha bese laa "dye" bu pas gaji.  .haha syok laa aku. . haha aku xmintak..dye yang offer sndri. . so da abeh bli brg tu aku balek laa. . tu pon dlm nak dkat kol 6 da nak balik. . p bwak bby so no hal laa..bodek laa. . haha
mlm tu bosan kua beli barang n g top up, then leyh sangkut lak kat kedai top up tu sampai na dekat kol 10.30. .hee nasib xkene bising. .and bg g alsan nak g mkn ,owg nak blnje..
kua lgi. . lepak kat kedai mn sampai kl 12 tgh mlm..ish3. .xpenah wat cm po sebeelom nie..haha tu pon naseb adeq anta mcg kate abah nak ajak g upt0wn lak..kalo x, xtaw laa kol bpe nak lepak kat kedai makan tu..hee 
naek2 umah troz bersiap nak g uptown lak..ng mate da rabak nak tido g pusing uptown. . danau kota. . 
balek pukol 4 pg. .troz tido..kepale da berat sangat. .da 2 hari tahan sakit pale. . 
pagi lak terlepas subo. . :( hm, bangun p0n agak awal jugak dari ase y telah d tetap kan..haha
sebab pak cik n family dtg umah. . hee datang bukan tangan kosong lak tu..bawak durian 2 bag. . sedap lak tu..makan byk sangat..pas tu lupe nak minum air dalam pangsa..
bersiap2 g nilai 3 lak..g shoping tok raye..banyak jugak laa borong kat sane..haha 
penat kowt jln2 kat  niali3...jln punya jln tgk2 da sampai hujung n nak patah balek pulak tu y malas sanagt..hee da handbag chantek2. .jelez. .!

nie mama aku. .  :)

muke ceria je mase nak g. . hee
nie mase nak OTW. .lom jalan2 lagi..haha da tido dlu. . 

pak cik aku. . 
dye cakap " dok mne2 ,nak bergambaq ja. " 
aku ckp nk post kat fb..troz je dye nak bergambar gak. . 
dye ckap kalo owg ty ckp dye bai y berniage kat ctu..
muke dye kalo tgk2 btol2 pon cm bangla. . haha



ng bby. .  haha aku ng dye mmg xleyh blah kalo depan camera nie..:)
ni pon muke da letih da..migrain pon da terase sgt. . :(


anak pak cik y bongsu. .letih sangat ne..jalan jaoh. . da tu tido pon xpuas. . dri penang ke kolompoq..
then ke n.9 lak..


rambut dye control tu..hee
da lek tu..aku troz je landing..kepale sakit sangat. . berat teramat. . :( da lewat baru bangon mandi. .tu pon still sakit..kene pakse ng mama makan ubat..baru makan. . :( ~xsuke~ 
pas makan ubat..terase naka makan moi sup pulak..huhu mase 'ngidam' xde lak. . :)
demam laa jwapan nye. . 

3 comments:

  1. HAHA...padan muka..dok jela kat umh..nie merayap je keje.ank cik jasmin nih...

    ReplyDelete
  2. HAHA... ohh anda semakin bulat...!!! senang ati.....

    ReplyDelete
  3. haha.. da nak sehat da nie..xpe2..

    semakin bulat..??yeah..!buah aty tiap2 mggu jp..tu y senang aty..haha

    ReplyDelete

hye ! dah bace sila lah tinggal komen yep . !