I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 23 September 2011

sAyAnG aWaK sEsAnGat. . :)

awak da semakin membenci saya. . tu da nampak..1st time awak marah sangat2 kat saya.  .saya tahu tu sume berpunca dri saya jugak..so saya diam , terima segale kemarahan awak kat saya . .bukan niat saya nak bagi awak marah atau pape la yang seangkaatan dengan nye..tapi awak terlalu baik untuk saya. . bia la saya bagi awak bahagia kan untuk org yang btol2 layak untuk awak. .saya tak nak awak teros terseksa dengan saya. . kehidupan saya sekarang da berubah sesangat. . sebab tu saya tak de mase langsung untuk awak. . awak tak boleh faham situasi saya macam mane. . xpe saya faham. . saya bangun awal pagi untuk pegi kelas & balik lewat petang after habis kelas. . saya tak mesej 0 jawab call sesape pon mase saya blajar. . sebab saya nak belajar besungguh2 untuk mase dean saya & family saya. . awak kate saya pentingkan kwan2 dr family. . saya teros je dengar awak marah. . saya tahu awak marah sangat kat saya..awak ungkit balik semua nye.. saya sedeyh sgt. . xpenah ad org marah saya macam tu skali. . mungkin tu salah saya yang awak nmpak sesangat. . xpe. . terima kasih. . awak da xnak da kat saya da kan. .xpe. .biar la awak bahagia pulak.  . andai tu je boleh buat awak bahagie. . saya jugak akan tumpang kebahagian awak. . semoga awak jumpa yang lebih baik dari saya agar awak sentiase bahagia. . mungkin nie takdir buat kite berdua. .sumpah saya akan ilang sesuatu yang sangat berharga. . iaitu awak. . tapi saya xboleh penting kan diri sendiri. . saya kene bagi awak bahagia jugak. . bia saya rase sakit kejap. . tapi awak bahgia selame nye. .


segala suka duka kite akan saya simpan buat selame nye.  . kenal awak adalah satu anugerah yang xterhingga yang saya rase kan..awak terlau banyak bersabar dengan saya. . mungkin awak baru sedar yang saya memang xlayak buat awak. . maaf kan saya. . 
terima kasih awak. . 
saya sayang awak sangat2. . !

Friday, 16 September 2011

minggu yang terakhir before posting.

kehidupan di kolej sem 1 da nak tamat..njoy n together da pon hampir ke hujung. . macam2 aktiviti yang kami buat. . haha walau ramai macam mane pon kami punyta group..tetap njoy n epy je..alhamdulillah..aku dpt klas yang btol2 bes. . tQ fwen. . syunk k0wg ketat2..:)
antara aktiviti yang kami wat . . . .
sambutan hari raya with badge sem 1 jul/11 :

wif my belove bro. . :)
kyroll n nazirul. .
nie y kai hampir sedondon mase jamuan hari raye tu, . .
semua ngah selera menjamu selera..
stail ala-ala kampung. .
bes. . :)
nak upload lmbtla line nie. .
nty edit laen la..p mmg bes sgt mase nie..dpt ase cm kat kmpg..sume boleh bg kerjasama..bes nye dpt kwn2 y sporting n epy go lucky. . hope persahabatn n kenangan nie dpt d kekal kan smpai bile2 ye. .
slide show d hidang kan p juz tok gr0up A je la..hee soe gr0up B,kami pk kowg nk wt persembhan.  :
p xpe la ea..0-0 erk. .
jnji semua kenyang n epyh oke..??
seminggu wat mid term. . haha

14/9/11 - time square
kami keluar ats dasar persahabtan..sbb nty da posting masing2 ssh nk jmp. . syif laen2. . kami akan rindu semua kenangan nie ng kowg. . i luv u all damn much. . :)

b0wling time. .
aku juare..p xde niat pape selaen nk njoy je..
xde nk lawan2..hee
jnji masing2 epy. .

semua baru pas karoke. . bes sgt. . :)
sore xsedap xpe..
jnji lepas gian tension..haha

cntik kan position mereka..
tgk tangan la..
haha aku y take pic nie..nmpak seimbang..haha

da puas maen bowling kite g maen game plak..
haha..bankrup mase nie..hahaha

15/9/11 - tHe mALL pulak. .
yang nie lagi boleh tahan. . baru pas kene injec je pon. .
boleh jln g mall. . haha
semata2 nak beli aym rm1.99
haha
mase nk lintas jalan tu yang bes nye. .
yang kai uniform je yang lepas..yang pakai t-shirt sume still lom lontas..
p menjerit lebih dari kami yang lintas.. haha
jom tgk pe lak keje kami kat the mall. .

kat food court..
padahal dtg nak beli air je..
da sowg due dduk..tros je mkn kat ctu..
haha

excited naek tangga bergerak . . haha owg nk naek ngadap depan..dowg x,ngadap belakang. .
mat salleh kat situ pon tersengih tgk prgai kami. . haha
 
de 1 pic nie..kowg tgk ,perhati kan btol2. . beza ng pic ats k. .
nmpk x..?
nazirul je y xcited bergmbar..
haha
owh laen steady je. .
mmg hantu gmbr..
bes wokk..!

p/s : hope kegembiraan nie kekal selame nye..persahabatan ttp d hargai..:)