I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 10 October 2011

mase buhsan . . !

assalammualaikum. .
bosan la malam nie. . ta taw nak buat ape. . so ape ya ptt saya lakukan ???blurr jap  :) nak update blog pon ta ade idea la. .Mashimaro . . ha. . ! de idea2. . nak bagi tahu yang jumaat lepas keluar lagi. . jumpa yang tersayang . .  awak balik kampung hari rabu tu sebab atok kesayangan awak bru je meninggal dunie. . salam takziah yerk. .! sorry . .ta dapat nak follow ye. .
hari jumaat tu kite tgk movie Libas an. .yang best nye dala panggung tu cua ade 4 orang je. . awak kate ta penah tengok movie yang just ade bape orng je kan. . haha tu buat kali dua saya tengok movie ta ramai orang. .erm. .biasa la tuh kalau da tengok mase hari bekerja ..tengok pulak mase pagi2. .memang ta de orang la kan. .   kite karoke plak. .  tu maybe hari last kite jumpa buat sementara waktu nie. .sebab nye nanti saya dah start study susah da nak jumpa kan. .awak pon dah start sibuk dengan awak punya final exam semester 3 kan. .mesej pon nak kene kurang kan. .   sae2 nak study an. . so mmase saya cuti nie la mood saya sentiasa baek. .nanti kalo dah start tekanan melanda kamo pon saya hantam jugak. .s0 be careful la. .haha  sebut pasal study nie teringat kat meber2 kolej. .rase windu la plak saya dengan dowang semua. . rase nak balek je sekarang.  yang best nye , aku ingat aku je rase lae cuti tapi raai adeq2 aku yang inbox tanya betol ke tarikh next week suppose balek kolej. .seua nye takot salah date. .eceh! padahal aku pon same je cam dowang. . nanti naek je holiday nie teros je masok wad. .rase takot pon ade jugak. .pelik2 je an. . . mate dah makin kuyu dah nie. .menanda kan saya perlu melelapkan mata dulu. . daaaa nanti ade ase saya update lagi yerk blog nie. .

p/s :: lagipun blog nie tgh nak upgrade cket atas bantuan my sis (http://syierajasmin.blogspot.co) *kalau xsilap la* before start my study at kolej. .because nanti balek kolej i have no time to create my blog. . ! eceh .! speaking konon. .ntah btol ke ta gramar and ayat tu. .haha lantak la. .  mownink semua nye. . !

No comments:

Post a Comment

hye ! dah bace sila lah tinggal komen yep . !