I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 28 October 2011

:) nurse


assalamualaikum. . 
hye. .





fuhhh. . ! da 2 minggu aku xupdate blog nie kan. . agak kesibukan la. . yela. . sejak naek blaja nie aku praktikal kan. . agak sibuk jugak la. . sebab jage wad yang agak sibuk. . hehe best.. sebab boleh kutip cross byk2. . tapi dlm nak kejar cross blaja la jugak. . windu jugak dengan budaq2 kelas aku. . 2 bulan best kat wad p ta boleyh nak gelak-gelak n lepak-lepak cam dlu. . ta saba nak abeh posting. . nak jumpa budak2 kelas. . windu tersangat la. . hee
banyak pengalaman  best n ngeri mase kat wad. . jeng2. .
yang lawak nye. . mase 1st day naek je dari cuti. . pegi wad. . sume floor da lupa ade ape. . haha naseb la staf nurs kat situ best. . yang ngeri nye dengar cerita hantu. . n pengalaman call bell bunyi sendiri. . :( bunyi sendiri. . sbab bilik yang bunyi tu ta de pesakit pon. . PCA (personal care asisstant) kate biasa sebab wad tu ta berpenghuni selame 3 bulan. . pergh. . ! meremang bulu roma aku. .  haha so aku ta leyh nak kate ape la kan. . mane2 pon ade je kan. . bak kate cleaner kat wad tu . . kite ta kacau "dye" so dye ta kaco kite. . tu pon da cukup. . betol ta? haha nie baru private hospital. . belom lagi goverment kan. . :) so semoga aku teros tabah la dengan kejayaan nie. . haha ayat ta boleyh blar sungguh la kan. . :) hm . . biasa la yang duduk kat hospital semua sakit kan. . n bukan la tempat yang bersih sangat kan. . so tu perkare biasa la kan. . yang penting sekarang nie aku ade kat rumah. . hee xde banyak gambarr sebab nye malas nak upload..
hah! lupa nak story yang last week aku maen bowling n aku menang. . haha oke la tu dri ta de langsung kan. . haha ade jugak la bakat aku.  abah aku msti la juara kan. . atas kemenangan abah aku. . hadiah rm50. . then abah suruh kami adek bradek bahagi duet tu. . dpt la sowg rm10. . rezeki2. . haha
mase skunk nie ngah layan maharaja lawak mega. . bolh la. . not bad la.. :) so nanti create entry laen plak k. .
selamat membaca yerk.  .!


entry kali nie agak bosan sebab nye ta de gambar & just pendek2 je. . :) nak cover cerita 2 minggummg ta larat la kan. . :)

No comments:

Post a Comment

hye ! dah bace sila lah tinggal komen yep . !