I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, 12 October 2011

rindu kamu banget . .!


semalam ta mesej langsung dengan kamo. .rindu nye. . ! 
 cinta saya kat awak. . tadi awak hantar RQ kat saya. . awak text saya kata I LOVE YOU. . saya pon LOVE YOU jugak. . ILYSM laa syunk. . hee   kesian kan. . bukan selalu kan dapat rindu macam nie kan. . saba ye. . nanti da same2 top up kite mesej ye. . Kaos Licca kamu ta mesej nie jangan nak noty2 taw kat sane. .  awak noty siap awk. . ta nak kawan baru taw. . Kaos Licca *cm budak2 kan* saya rindu boleh tengok teddy n pelok teddy awak bagi. . awak ade .?? ta de kan. . memang saje ta nak bagi. . jangan marah nanti kene jual baru taw. . tapi kan teddy tetap ta boleyh lepas windu macam saya lepas rindu kat kamo larh. . huhu    sedeyh la. . nanti saya da balek kolej lagi susah kan nak jumpa kamu. .  tapi ta pe kita nak belaja kan. .  rindu kejap je kan. . banyak2 la doa bia cepat jodoh kita. . eceh !  excited pulak saya. . haha yela. . cepat kumpul duit banyak2 taw. . nanti teros je masok minang saya. . :)  . . haha ta de la joke je. . capai cita-cita dulu kan. .  oke la. . yang penting pesanan saya buat kamo jangan noty2 taw. . 

Kaos Licca lagu untuk kamu. . 
"YA Sudahlah”
B:
Ketika mimpimu yang begitu indah,
tak pernah terwujud..ya sudahlah
Saat kau berlari mengejar anganmu,
dan tak pernah sampai..ya sudahlah (hhmm)
*reff:
Apapun yang terjadi, ku kan slalu ada untukmu
Janganlah kau bersedih..coz everything’s gonna be OKAY
Santoz:
yo..Satu dari sekian kemungkinan
kau jatuh tanpa ada harapan
saat itu raga kupersembahkan
bersama jiwa, cita,cinta dan harapan
Lezz:
Kita sambung satu persatu sebab akibat
tapi tenanglah mata hati kita kan lihat
menuntun ke arah mata angin bahagia
kau dan aku tahu,jalan selalu ada
titz:
juga ku tahu lagi problema kan terus menerjang
bagai deras ombak yang menabrak karang
namun ku tahu..ku tahu kau mampu tuk tetap tenang
hadapi ini bersamaku hingga ajal datang
B:
Saat kau berharap keramahan cinta,
tak pernah kau dapat..ya sudahlah
yeeah..dengar ku bernyanyi..lalalalalala
heyyeye yaya dedudedadedudedudidam..semua ini belum berahir
back to *reff
F2B:
satukan langkah..langkah yang beriring!
genggam hati, rangkul emosi!
B:
Genggamlah hatiku, satukan langkah kita
F2B:
Sama rasa, tanpa pamrih
ini cinta..across da sea
B:
peluklah diriku..terbanglah bersamaku, melayang jauh.. (come fly with me, baby)
F2B:
Ini aku dari ujung rambut menyusur jemari
sosok ini yang menerima kelemahan hati
yea..aku cinta kau..(ini cinta kita)
cukup satu waktu yes.(untuk satu cinta)
satu cinta ini akan tuntun jalanku
rapatkan jiwamu yo tenang disisiku
rebahkan rasamu..untuk yang ditunggu
Bahagia..Hingga ujung waktu.
back to *reff 2x

No comments:

Post a Comment

hye ! dah bace sila lah tinggal komen yep . !