I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 15 October 2011

spegeti . .!


assalamualaikum . . 
hye. .
sala sejahtera. .
eceh. . ! saje je nak pnjang kan entry kali nie kan. . saje je. .  ye la excited nak gtaw yang hari nie aku ta makan nasi langsung. .  kalau mR Love taw  kopom da kene bebel da. .  ta ley tahan halwa telinga   aku nak dengar. .   grau je taw . hee entry kali nie aku nak cite yang aku masak. . nak taw aku masak ape. . tengok tajuk entry la. .  
first of all aku nak gtaw. . aku kua g tesco Semenyih. . naek bus je taw. . abah keje . . :)  aku teringat yang adek aku sorang tu nak teringin nak makan spageti. . so aku pon beli la barang2. . punya la susah nak cari sos dye. . pengsan aku nak jumpa sebotol sos uh. . da jumpa pon masalah pulak. . ta taw nak pilih yang mane satu pulak. . macam2 masalah. . da pening sangat aku taram je la sos Kimball. . haha jahat ta. . then balik tu teros je aku mula kan operai aku. . memasak la. .aku minat masak. . !selame dalam setengah jam je kowt siap. . tapi ta de gambo ler. . sebab nye excited sampai ta ingat nak amek gambo nye. . haha yang penting sedap. . resepi  ??? rahsia. . haha ta de la. . resepi??
1. hati kene ikhlas. . 
2 . ingat ALLAH. . 
(mesti pelik kan, macam ta de kaitan kan3 ? sbab pe aku ckap macam tu. . sebab bila kite buat sesuatu kerana Allah. .insyaAllah berkat. . :) lagi pon aku penah terbace yang kalo kite makan masakan org xsolat nie hati kite akn ad ttik hitam. . sebab nye org yang ta sembahyang tu blm tntu bersih  *lbh kurang cm uh la*)

lbh kurang macam nie la rupe spageti tu. . :)
 nak kate aku pndai masak tu ta de la sangat kan. . just minat dalam bab masak2 nie. . 
blajar awal2.. :) harap maklum la ye maksud nye . .  hahahahaha
 oke la nie je nak create. .   

assalamualaikum.  . :)

2 comments:

  1. ni diet ke apa??hehe
    nti nk kna req kt syida gk la...=p
    pkai sos prego pn ok gk...then, tmbah ngn pati tmato heinz...lg sdap...
    ptg td k.lnda bru mkn spghti ngn sos kimball...hehe

    ReplyDelete
  2. haha. . kite pon kai sos kimball je..prego cm xsedap je. . makan spegeti diet erk?? hahaha

    ReplyDelete

hye ! dah bace sila lah tinggal komen yep . !