I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, 13 October 2011

try , try & try !


saje je aku nak test2. . haha yela da de entry y siap de singnature sndri. . haha da mcm2 da aku try wat kat blog aku nie. . thx 4 da all tuto yang aku amek tu. . semoga korg sentiase berjaya dl idop n di murah kan rezeki sebab nye kowg pon xkedekut ilmu tok nak kongsi kan  ilmu2 tentang blogger yang baru cam aku nie la kan. . haha btw thanks a lot k. . totu yang cnteq n mudah tok nak phm..so kalo aku nye blog still berubah2 n xcantik uh phm2 je la ok2. . hee maseh baru lagi dlm dunie mencipta. . haha konon je de basic art. . tapi hampeh je. . hee pape hal pon aku xde la ketinggalan sgt an2. . hee oke. . tu je nak tulis. . hee

No comments:

Post a Comment

hye ! dah bace sila lah tinggal komen yep . !