I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 11 November 2011

best , best . !

assalamualaikum. .
hohohoho . .
minggu nak update entry yang last wee nye. . sebab ta d mase yang cukup nak update. . minggu praktik sibuk. . gpon lappy ta bawak skali pegi kolej.  malas. . :) takot. . tapi bukan tu nak cit. . nak cakap minggu lepas raya haji . .mR syieda dtg umah. . with junior2. .:) suka tengok dowang makan . .selera je. . pas tu dowang ajak pegi sungai tekala. . tapi ta pegi coz abah ajak kua. . :)
tapi keluar agak lambat sikitla. . pegi Giant baru kat ampang. . jumpa Linda Onn. . tapi ta bergambar. . dye rasmi kan restoran dye kot. . kami makan kat kedai makan dye. . ta de la sedap mane pon. ..tapi harge mahal kwt. . ! haha lepas je makan pegi lak ICT . .bnd yang ta di rancang. . ramai giler orang kat sane . . :) sekarang da makin meriah da. . da ade funfair.  .:) haha tapi penat . . haha

jom tengok picture k . .

nie nak test camera. . comot kan yang hujung kai tudung maroon uh. . :)


saje suke nak interframe. . 





cantek ta gambar nie. . 
 then balek dalam keadaan yang tersangat penat. . 
 keesokn hari nye pulak. .  kami pegi mandi kat sungai tekala pulak. . best kowt tengok adik-adik aku mandi. . ta cya air terjun dye best. . moh kite tengok picture. . nanti kowg nilai sendii k. . haha  kompom jeles la kalo kowang tengok . .


amacam best ta ?  nanti mari la ramai-ramai. . hee


nie adik aku ngah mandi. . pergh. . mase nie jeles kowt. . tapi sabo je la. . 


seronok an budak-budak mandi. . kan best kalau dapat mandi macam dowang. . 

nie je yang dapat nak upload. . yang laen uh ta leyh. . sebab banyak gambar mandi je. . eceh. . ! ta de la. 

mase uh nak teros je anta aku. . tapi mase on the way uh singgah pulak kat kolam air panas Dusun Tua ,Hulu Langat . . best. . kuasa Allah. .  
moh kite tengok lak kat kolam air panas. . 


mase nie tahan je tangan . . nak posing punya pasal la kate an. . haha 
terok kan. . 

 
 nie la rupe kolam nye. . ta de la besar mane. . 

ok la nie je nak stoy dalam enty kali nie . hee nak update last week ta de mas. . so claim this wek la kan. . 

yang pasti isnin nie saya bercuti. . :)






1 comment:

  1. heee...skangb daley komen blog bcuk..hmm b da deblog p xtaw cam ne nk update nnt cyg aja k...hmm thx taw sbb hidang ktaowg ngan bihun sup2 cdap cgt2 cmpai b`tmbah b mkn haha..mla2 mlu p lapa pny psal mlu ltak tpi dlu hahaha...nnt bcuk wat g ek...xmo ma msk b nk bcuk yg msk taw..love u bcuk <3

    ReplyDelete

hye ! dah bace sila lah tinggal komen yep . !