I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 4 November 2011

jangan kutuk oke. .!

assalamualaikum. . 
hye. . 

entry kali nie scha nak bagitaw kowg yang scha ta suka orang kutok-kutok orang yang keja aska. . ee. . ! kenapa. .? bangga sangat ke dengan lelaki yang keje kilang dengan bisnes ? please la. . bukan nak back up coz mR sYieDa army taw. . scha marah sangat sebab scha yang rase & lalui dari scha kecik sampai besar  taw. .scha taw macam mane. . yang cakap macam-macam pasal kerja army nie ta elok la. .pape la. . what ever la. . scha ta suke dengar paham ta ? bile tanya nape ta suka laki army. . jawapan yang sama. . tolong la update sikit otak kowang yang da karat dengan pengaruh-pengaruh kat televisyen tu. . ta semua nye betol . .
antara jawapan bile tanya nape ta suke ::
- kalo masok hutan nanti tinggal isteri lame-lame. .
- laki army nie gatal.
- suke kawen ramai.

tu yang selalu sangat dengar. . yang scha panas n berdesing telinga nie dengar. .
"lebih baek laki kerja kilang , boleh jumpa hari-hari. ."
tapi tu pemikiran orang kampung. . yang ta up to date. . mintak maaf k. . scha pon mulut boleh tahan an. . ape lagi. . scha bidas la balik. . " ta semua orang same. hati masing-masing" 
suka hati la nak fall in love dengan sape pon. .maybe pendapat orang TUA. . 
sorry. . !
kerja aska nie mulia taw. . walaupon la. .   
yela kalo ta de dowang sape nak jage keselamatan negara. . 
pape la. . hope sape yang cakap tu nanti jangan nak sibuk lak meenjaja cari laki aska taw. . karang umpama "ludah jilat semula la kan" 
semoga awak bahagia oke. . 
pape pon sayang tetap dengan pendirian saya sayang mR syieda army.   
(tetiba je kan. . ) 

No comments:

Post a Comment

hye ! dah bace sila lah tinggal komen yep . !