I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, 24 November 2011

(。◕‿◕。) yeah. .!

ASSALAMUALAIKUM. .  
SALAM SEJAHTERA SEMUA. .

.• °ღ • 


FILEM yg ditunggu-2 bulan ni..

Filem : FINAL EXAM SEM 1 .
Genre : SERAM
Tarikh tayangan : 15 NOVEMBER 2011 (SELASA)
Penerbit filem : PICOMS
Tiket : FREE (SEM SATU sahaja)
Arahan : PENGAWAS PEPERIKSAAN
Tempat tayangan : PICOMS

GUD LUCK TO ALL SEM ONE :)

nmpk ta ape yang aku papar kan kat atas uh?  mula2 cm aku ckp la. . seram seejok meyh . . haha tapi detik sejarah yang kami warga sem 1 nanty kan berlaku pada date 23/11/11 pada jam 1100 selamat menyelesaikan paper final exam foundamental of nursing (FON) @ prinsip & praktis kejururawatan . . syukur Alhamdulillah. . penanti result yang bakal tiba 2 minggu bakal mendatang pon saat yang amat2 mendebarkan. . semoga semua berjalan dengan lancar & di permudahan segala urusan oleh Allah. . haha 
semoga usaha yang kami sem 1 lakukan dapat la ganjaran yang setimpal. . hope kejayaan milik bersama. .  semoga hati lecture akan lembut mase cheeck paper kami. . amin. .
lepas je habis exam kami all sem 1 ade perjumpaan dengan mak kami. . iaitu Madam Azura . . lepas taklimat selama 2 jam. . kami di lepas kan untuk bercuti. . horeyyyy . !  saat yang di nanti kan. . home sweet home. .tapi kali niee aku balek sendiri nak bus. . best. . !dapat balk awal. jumpa mama. . windu sangat. . haha sampai kat umah dalam pukul 5 ptg. . sampai je tros je masak. . sampai mama cakap "duduk la dulu,masak tu nanti" haha. . p xcited nak masak + lapar =  

✿ cuti 12 hari. 

✿ keluar dating dgn mR syieda.

✿ lepak at air terjun.

✿ berdegup naek sem 2.

✿ awal muharam (27/11/11)

✿ good luck. . !

✿ moga result masing2 gempak. . !


No comments:

Post a Comment

hye ! dah bace sila lah tinggal komen yep . !