I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 10 December 2011

memenatkan. .


bismillahirahmanirahim. . 
hye. . 

entry kali nie aku nak create pe erk?
huh. . ! minggu yang sangat penat + sakit hati. . 
sebab ape?
sebab penat banyak asgment yang nak kene hadap . . kire oke la sebab by group. .
yang sakit hati bile de ahli group yang ta bagi kerjasama. .
kalo setakat ta bagi kerja sama tapi tunjuk muka maybe boleh accept lagi. .
nie boleyh kua dengan balak sekali. . sakit betol hati. . 
nak bagi name kat lecture ta sampai hati. . 
tapi kalau dah melampau sangat ,sape pon sakit hati kan. . 

tekanan . . 


nasib la yang lain ta macam tuh. . tekanan dengan orang macam tuh. . sabar je yang mampu. . 
lantak la dia. . HAISH. . !
tu je la. .minggu nie ta balik nak siap kan asinggment. . 
hope bole la siap kan cepat2. . 


No comments:

Post a Comment

hye ! dah bace sila lah tinggal komen yep . !