I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 23 December 2011

syukur ALHAMDULILLAH. .


bismillahhirahmanirahim. . 

salam sejahtera. . 
semoga harinie lebih baik dari semalam. . 
dah lame kan jejari nie ta menari atas keyboard lappy nie. . 
sebab nye sibuk sesangat dengan assignmnt + presentation. . 
walaupon sem2 nie semester yang pendek..
tapi nie la dugaan nye. . 
menimbon kerja. . 
tapi alhamdulillah. . 
aku dapat lakukan dengan baik. . 
kerja berkumpulan. . 
senang bekerja dengan dowang sebab aku soh wat dowang wat je. . 
hee. . 


kerjasama. . yela. .  
mulut aku kan semua gerun. . 
hek8
tapi yang terbaik nye. . 
belom sempat pengajian islam siap. . 
lect bagi pulak asgmnt SOSIOLOGI. . 
aku choose kaum iban. . 
yeah. . !
dua-dua presentation aku da siap kan. .  
yang kaum iban tu aku dengan sorang lagi. . 
tapi ta pe. . 
aku yang pilih kan.  . 
yang best group kami paling terbaeekk. . !
ta kene banyak tanya. . 
alhamdulilah. . aku present pon ta cakap laju-laju..
macam present pengajian Islam hari tu.. 


thank jugak buat sis monica yang membantu kami tok siap kan tugasan last minute . . 
alhamdulillah syukur ke hadrat Allah sebab mempermudahkan segala urusan kehidupan kami. . 
syukur. . 
seemoga keputusan yang terbaik. . ta de manusia sempurna dalam dunia nie. . 
:)

No comments:

Post a Comment

hye ! dah bace sila lah tinggal komen yep . !