I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 31 March 2012

chaiyok !


lame nye ta post entry baru kan . ! 
da agak berhabuk da . fuhhh !
fungus-fungus pon da bole hidup. sebab lama ta bukak kan.
macam biasa la , life as a students .
mana la nak menyempat bukak & create entry baru nie.
tapi mukabuku selalu la kan .
haha

*** 
hari nie aku nak story yang aku baru je habis midterm exam .
agak susah . sebab kurang nye usaha kan .
lepas nie nak get ready untuk posting/praktikal pulak.
untuk sem nie agak berat jugak .
sebab nye terlalu banyak benda nak kene buad dalam satu masa tu. 
so kuat kan mental , fizikal la nampak nye . 
saba je la kan . benda-benda nie yang mengajar erti kesabaran dalam hidup manusia . 
think positif dalam ape jua yang kita lakukan . 
ikhlas kita wat , insyaAllah semuanye akan dipermudahkan .
.....

selama dua bulan menempuh alam praktikal,
kemudian FINAL exam .
terus masok sem 4 & 5 .
senior seyh ! 
ta penting tu semua . yang penting study . semakin tinngi sem semakin berat subject dye . haha hipotesis untuk students nurse cm kami . haha
...

No comments:

Post a Comment

hye ! dah bace sila lah tinggal komen yep . !