I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 20 April 2012

2nd anniversary !

21/04/2012 
hari nie genap 2 tahun perhubungan aku dan mR syieda .
macam ta sangka pulak hari yang di nanti dah tiba . bukan ape . kadang tu aku macam tak pecaya ade orang bercinta sampai bertahun-tahun sebabnye aku dulu bercinta kejap-kejap je . haha 
nak kate laku la tu kan .
tak de lha . bak kate mR syieda semua tu cinta monyet .
and one thing yang korang nak taw , mR syieda dah buktikan yang dye antara lelaki yang tahan dengan perangai sikap i taw . haha congrates sayunk . 
ape-ape hal pon , for 2nd anniversary nie , mR syieda agak busy dengan final exam sem4 dye . 
it's oke . kene paham lha mase exam dan cinta-cintun nie ta bole di same kan .
kene pandai manage . 

mR syieda penah ajak aku tunang . 
boleyh dikatekan kerap . 
tak tahu macam mane nak gambarkan perasaan nie. tapi mase mR syieda cakap tuh aku rase macam tak suka .tp dalam diam , aku selalu je story dengan housemate aku nak kawen , ade anak . 
perasaan nie makin kuat mase aku posting kat wad kanak-kanak . ade couple parents nie anak dye masok wad . yang best nye husband dye memang peramah . anak dye chubby + chumel sesangat . dah tu muka husband dye mirip sesangat dengan mR syieda . HAISH ! aku memang ta bole tengok muke dye . rindu membuak-buak seyh . HAHA 
mase aku nak ambek vital sign *medical term,ta taw nak cakap bahase kampung nye ape* anak dye bg keje sama , maksud nye ta nangis . benda tu aku tahu pon sebab mak dye yang cakap . mak dye kate kalo nurse laen cek nges kuat . mane ta nges nye . "muka bapak kaw same dgn mR syieda aku ," HAHA kejam tak ? tak de la . same je . tu semua kebetulan sahaja . budak-budak nie kite kene pandai tackle dye . i'm right ? tu semua psikologi je . HISH ! seram sebut pasal psiko nie . subjek tu la aku kantoi awal sem . haha
pape hal benda da lepas .


nak cincin nie .
agak-agak la bile mak nak sarungkan cincin cam nie kat tangan aku erk ?
teeettttt ! HAHA
tak saba nak tunggu ABANG jadi imam sayang ! 
teeettt ! 
p/s :: jangan perasan lebih-lebih oke . :)

semoga perhubungan kita di berkati Allah .
berkekalan dunia & akhirat hendak nye .
HAHA 


LOVE YOU DAMN MUCH !

No comments:

Post a Comment

hye ! dah bace sila lah tinggal komen yep . !